-
On daizuela! bon appétit! (sem. 12.astea)
Bazkaltzekoa martxoaren18tik 22ra
ASTELEHENA
ASTEARTEA
OSTEGUNA
OSTIRALA
SARTZEA
Palmera
bihotzak
Orburu et arto
entsaladan
Pastanak Patea HARAGI BARAZKI
Aragi xerra
Ilar xehea
Aratsekia xehatua
Patata egosiak
Behikia saltsan
Irrisa
Arraina
Espinakak
DESERTA
Gasna
Fruitu
Fruitu iaurta
Biskotxa
Gasna xuria
Fruitu
Biskotxa ----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Menu du 18 au 22 mars
LUNDI
MARDI
JEUDI
VENDREDI
ENTREE
Salade de coeurs de palmiers Fond d'artichauts/mais
vinaigrette
carottes râpées pâté/
cornichon
PLAT PRINCIPAL
Escalope persillade
Petits pois
Axoa de veau maison
pommes de terre vapeur
Boeuf bourguignon bio
Riz bio
Filet de poisson meunière
Gratin d'épinards
DESSERT
Fromage
Fruit
Velouté Fruix
Biscuit
Fromage blanc
Fruit
Millefeuille
-
Commentaires